I mange danske hjem har der i årevis været tradition for tapet. I de ældre huse og lejligheder finder man ofte mønstret tapet med to eller tre forskellige farver, i de nyere hjem er det ofte hvidt tapet, der bliver malet over med en anden farve.

    Størstedelen af tiden er det færdige resultat da også meget pænt. Men det kan blive endnu bedre. Hvad nu hvis du kunne skabe liv på væggene? Nuvel, der går nok en del år inden det bliver muligt at opleve interaktive vægge, hvor små mennesker på tapetet pludselig begynder at danse rundt, men derfor behøver det jo ikke være kedeligt i mellemtiden.

    Med fototapet er det muligt at skabe en væg der passer lige til din tilværelse. Det kan være det smukke billede du tog i efteråret da du var i skoven, fotoet fra stranden i sommer, eller noget helt tredje. Det kunne også være det årlige holdbillede fra klubben. Eller hvad med målfotoet, da du kæmpede dig gennem det seneste løb? Måske billedet der blev taget da du løb over stregen, med armene i vejret da du fejrede din triumf?

    Alt dette er muligt, og det er kun fantasien der sætter grænser for hvad der skal præge væggene i dit hjem. Hos Tapetstore.dk har du ikke blot flere millioner færdige designs at vælge imellem, du kan også skabe dine helt egne. Det eneste du skal gøre er at udvælge dig dit personlige billede, og så uploade det på siden. Så bliver dit eget personlige og unikke tapet skabt, og du kan nu udskifte fotografiet i den gamle billedramme med hele væggen. Og det er da smart!

    19 Jun 2015