På det seneste har jeg set en masse hype om destinationen Miami, som åbenbart skulle være det fedeste sted at tage på ferie. Miami er en destination i USA, Florida og destinationen ligger på samme breddegrad som Afrika, hvilket vil sige at der er ligeså varmt som i Kenya og Sydafrika for eksempel.


    Ønsker du at tage på ferie i Miami så kan det godt blive lidt dyrt, da flybilleterne ligger på et par tusinde hver vej, og hotellerne ikke er de billigste i verden. Altså kan en ferie uden mad let komme op og ligge på omkring titusinde kroner, og mad ved siden af koster vel omkring fem tusinde. Det er årsagen til at jeg har valgt at skrive denne rejse artikel, så du som turist kan komme langt billigere afsted til en spændende destination som Miami i Florida.
    Miami
    For at udnytte de helt rigtige tilbud, så kræver det at du gøre brug af konceptet kaldet last minute rejser, som du kan læse mere om her. Det går egentlig ud på at flyselskaberne har nogle rejser som de ikke har fået solgt, og derfor bliver de sat til salg til meget billige priser et par dage før afgang, og det er her at du må slå til. Ofte kan du få rejser meget billigere, ofte kan du faktisk spare flere tusinde kroner, hvilket må siges at være en super god handel.


    Det kan faktisk næsten aldrig betale sig at købe en normal rejse. For ofte kan man ved hjælp af afbudsrejser eller i dette tilfælde last minute rejser, finde præcis den samme rejse, til langt billigere penge, og det må man sige er super klogt. Medmindre man er en større familie, så kan det aldrig betale sig at booke sin ferie langt ud i fremtiden, for du kan nærmest altid finde samme ferie som last minute rejse eller afbudsrejse, også spare du altså mange penge.    25 May 2014